2016-03-10 10:37:43• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Ne féljen a kihívástól!

Napi horoszkóp március 10-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Kos jegyében áll, és közelít az Uránuszhoz. Ez a bolygóállás új barátságokat, kapcsolatokat jelez. A mai napot váratlan fordulatok teszik izgalmassá!

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Kos jegyében áll, és közel van az Uránuszhoz. Egy kicsit zavarosnak tűnik a mai nap, váratlan események zavarják meg a nyugalmát. Ma megismerkedhet valakivel, aki hosszú távon is nagy hatással lesz az életére.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold a Kos jegyében jár, és közel van az Uránuszhoz. Szánjon egy kis időt az egyedüllétre, rendezze a gondolatait. Most olyan belső változásokon megy keresztül, amelyek segíteni fogják abban, hogy teljesebb és boldogabb életet élhessen. Sokat tanulhat azoktól az érdekes és különös emberektől is, akikkel ma összehozza a sors.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Kos jegyében jár, és közelít az Uránuszhoz. Kreatív ötleteivel elismerést szerezhet a munkahelyén. A párkapcsolatára is kedvezően hat ez a bolygóállás, most sok örömet élhetnek át együtt a kedvesével.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold a Kos jegyében áll, közel az Uránuszhoz. Az üzleti életben nehézségek merülhetnek fel. Vigyázzon, a bolygóállások csalárdságra, megbízhatatlanságra utalnak...

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Kos jegyében áll, közel az Uránuszhoz. A jogi ügyekben jelezhet ez problémát, ezért ha lehetséges, ezeket halassza máskorra. A főnökétől ma új, érdekes feladatokat kap. Ne féljen a kihívástól!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold a Kos jegyében áll, az ön jegyével szemben, közel az Uránuszhoz. Ez a párkapcsolatban jelez problémákat. Ha már eleve sok megoldatlan konfliktus nehezíti a viszonyt, akkor most sor kerülhet a szakításra.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Kos jegyében áll, az Uránusz közelében. Most új elhatározásra juthatnak a párjával, talán az összeköltözés, vagy a gyermekvállalás kerül szóba. Ha ön egyedülálló, akkor ma megismerkedhet valakivel, akit nagyon izgalmasnak talál!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold a Kos jegyében látható, az Uránusz mellett. Sajnos a mai nap nem lesz egyszerű: a főnökei alig hagynak időt a feladatokra, valósággal hajszolják, ezért délután már alig tud koncentrálni. Ha lehet, lépjen egyet hátra, és kerülje a stresszt.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold a Kos jegyében áll, közel az Uránuszhoz. Ha nem elégedett az életvitelével, a munkájával, vagy a párkapcsolatával, akkor most lesz ereje ahhoz, hogy változtasson rajta! Szánjon egy kis időt önmagára, és gondolja végig a terveit, céljait.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold a Kos jegyében áll, az Uránusz közelében. A fontos megbeszéléseit halassza későbbre. Problémát jelenthet, ha nem kezeli egyenrangú félként az embereket, akikkel találkozik. Ne kövesse el ezt a hibát!

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold a Kos jegyében áll, az Uránusz közelében. Ez az újrakezdés ideje! Most szakíthat a régi szokásaival, új tervekre, célokra fókuszálhat. Ne szalassza el az alkalmat!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: